[INFO] Rabat na serwis oraz części w EMIDA Ruda Śląska
Chcę zaproponowac rabaty dla osób które przyjadą do naszego serwisu ASO SKODA, EMIDA Ruda Śląska: 12% serwis oraz 12% części i akcesoria...
Wymagana naklejka klubowa OCP. W razie jakichkolwiek pytań podczas pobytu u nas na miejscu proszę zgłosić się na dział części i wszystko załatwimy,reszta o nas na emida.pl
zapraszam do spróbowania
Nie złoście sie że wymagamy czegoś w zamian za upusty, mysle że to nie wiele taka nalepka?!
Absolutnie zrozumiałe. Aktywność w klubie OCP rozumiem jako 1. uczestnictwo w życiu forum (internet), 2. obecność na spotach (choćby sporadyczna). Trudno, żeby seiko5 sprawdzał każdego przybysza na ilu był spotach i ile postów napisał na forum. Zdobycie nalepki nie jest trywialne i wymaga jakiegoś wysiłku w zakresie 1. lub 2. Niewątpliwie jest to jakaś tam "legitymacja".
DZWONILEM DO RUDY I PODOBNO OD MARCA MA BYC ZNOWU TA PROMCJA Z OLEJEM PLACIMY ZA PRZEGLAD 180 =PLN A CASTROLA LL MAMY GRATIS;] MI SIE SZYKUJE PRZEGLAD I JESLI FAKTYCZNIE TO BEDIZE NAPISZE
DZWONILEM DO RUDY I PODOBNO OD MARCA MA BYC ZNOWU TA PROMCJA Z OLEJEM PLACIMY ZA PRZEGLAD 180 =PLN A CASTROLA LL MAMY GRATIS;] MI SIE SZYKUJE PRZEGLAD I JESLI FAKTYCZNIE TO BEDIZE NAPISZE
Przegląd czy serwis olejowy za 180zł + olej gratis. Bo nie wydaje mi się żeby przegląd z olejem Castrolem 5w30 za 180zł robili. Sam ten olej na allegro kosztuje 150zł+przesyłka za 5L. A do silnika 1.9TDI BXE przy wymianie oleju i wymianie filtra oleju ze spuszczeniem i odsysaniem wchodzi 3.8 litra do max.
AdamB ja tak juz robilem w tamtym roku zaplacilem za przeglad 180 pln a castrola LL mialem gratis z filtrem oleju zaplacilem 205 pln chyba..a dzonielm wczoraj i mowili ze od 1 podobno znowu ma byc.. wiec czekam i jak co to jade;]
Kilka postów wyżej radowałem sie z rabatu jak dziecko iii dwa dni temu kupując sobie banieczke oleju na dolewkę spojżałem na normy oleju... Na tabliczce mam wywalone jak byk QG1 "o zmienne długości okresu obsługi" a Pan z serwisu uraczył mnie dopiskiem w książce serwisowej:
CASTROL 5W/40 norma 505.01 -> i zleksza nie wiem co z tym fantem teraz zrobić... No chyba że przestawili na stały okres obsługowy :roll:
Byłem dziś w Emidzie, i także dostałem rabacik. Nie dużo,bo ten towar do tego się nie zaliczał ale był
Dzięki koledze seiko5 dowiedziałem się co nieco Raz jeszcze,dzięki wielkie.
Witam was
powiem wam że się objadłem na święta i trzeba było wrócić do pracy ale fajnie jest...
W odpowiedzi na twoje pytanie MARX to owszem, na serwis LPG też. Jest w końcu powiedziane że OCP ma na części i robociznę rabaty zatem, w serwis wchodzą te dwa czynniki
A chcesz się do nas wybrać?
Jeśli kupowałeś samochód u nas to kartę na pewno dostaniesz. Tym bardziej jeśli sprzedawca tobie mówił że dostaniesz to dostaniesz . Tylko pamiętaj, promocji nie łączymy
auto w Krakowie kupilem bo Pani w salonie w Rudzie Slaskiej byla baaardzo nieelastyczna A auto nawet stalo w salonie takie jakie chcialem. Ale kobita powiedziala ze cena taka i koniec, nie mam co przyjezdzac na targowanie. No to nie przyjechalem...
dobre
Faktycznie nie każdemu chce się targować...a nie myślałeś o tym że jak byś się troszkę potargował to może cena byłby bardziej korzystna?! Nie mówię że tak by było...
ja sie chcialem targowac, ale ona mnie skutecznie zniechecila... Po prostu wcale jej nie zalezalo na sprzedazy. Powiedziala zebym sobie jechal do Krakowa jak jest taniej, no to pojechalem
Komentarz